Wall-street.ro | Metrou Drumul Taberei-Eroilor: stadiul lucrarilor si perioada in care s-ar putea da in functiune

0
191

La data de 9 octombrie, stadiul fizic al lucrarilor la magistrala 5 de metrou era urmatorul: 98,7% din structura de rezistenta era finalizata, 99,5% din fundatia la calea de rulare era gata, iar 58,9% din finisaje erau gata.

La finalul lunii august a acestui an, 97,86% din structura de rezistenta era finalizata, 86,3% din fundatia la calea de rulare era gata si 58,91% din finisaje erau pregatite.

Statia Orizont este una dintre cele mai avansate, devierea retelelor, structura statiei si sapaturile fiind gata. Suprafetele sunt aproape refacute, la fel si finisajele (95%). Acum se lucreaza la pardoseli, tavane false, montaj piatra si instalatii.

Statia Favorit este, de asemenea, intr-o etapa de finalizare avansata, cu structura statiei, sapaturile si devierile retelelor finalizate. Circa 96% din suprafete sunt gata si 98% din finisaje. Muncitorii mai lucreaza, acum, la accesul E, pardoseli, tavane false, montajul pietrei si instalatii.

mai mult la :  www.wall-street.ro/articol/Social/235852/metrou-drumul-taberei-eroilor-stadiul-lucrarilor-si-perioada-in-care-s-ar-putea-da-in-functiune.html

Lasă un răspuns