Vomit ! Maruta în Parcul Drumul Taberei ridicîndu-i osanale lui Gabriel Mutu

1
353

DG din Drumul Taberei :  E mai usor sa umpli Bucurestiul de spectacole prin fiecare parc si in fiecare weekend decat sa te-apuci sa termini odata Magistrala 5 de metrou mai repede, sa le dai bani la constructori sa lucreze rapid, sa faci pasarela de la Prelungirea Ghencea si cea de la Ciurel sau sa te-apuci macar sa refaci distrugerile din Parcul Drumul Taberei ala care a costat 18 mil de eur si arata intr-un hal de nedescris.

Cand l-am mai auzit si pe Maruta aseara la concert cat ii lauda si ce osanale le facea imi venea sa vomit. Pe spectacole se pot cheltui banii de la buget rapid si muuult. Au instalat scena aia in Parcul Drumul taberei si nici nu avea loc lumea unde sa stea. Era apoi un damb si trebuia sa te cocoti pe damb ca sa vezi scena ca altfel nu aveai cum. Pentru ca parcul e construit prost de pe vremea lui Rares Manescu si a lui Udrea.

DG din Drumul Taberei : Ei nu intretin parcul de frica sa nu le ceara UE banii inapoi. Ca daca le cere banii inapoi pe investitia de la parc au belit belengheru. Apoi trece la investitie locala si poate fi anchetata de DNA ca ar deveni invistitie pe bani de la buget 100%
DG din Drumul Taberei : Pai stiti cat au costat sa fie aduse pietroaiele alea pe malul lacului? Cat credeti? Numai 500.000 de eur. Dar nu ancheteaza nimeni …oare de ce ?

1 COMENTARIU

  1. Ce prost ești Măruță … pai ba handicapatule plimba -te prin parc sa vezi cum a ajuns , nu te da jos din mașina si pe scena in secunda 2 … s au băgat milioane de € in schelete de metal si piatra pe alei

Lasă un răspuns