Videoclipuri de colectie – Primarul Rareş Mănescu la B1 TV , Radu Banciu, RTV, dar si filmat cu camera ascunsa

0
314

La cererea cititorilor publicam videoclipuri de colectie cu si despre primarul Rareş Mănescu de la B1 TV si RTV, un fragment de milioane din emisiunea lui Radu Banciu, iar în final un videoclip în care primarul este filmat cu camera ascunsa . Primarul iese din vila sa si intra în limuzina condusa de sofer, refuzînd sa raspunda la întrebarile jurnalistului.

? Cîteva bancuri care circula în Drumul Taberei cu Rareş Mănescu

? Mit sau realitate? Un locuitor al sectorului 6 susţine că l-a văzut pe primarul Rareş Mănescu.  Suspiciunile sunt mari pentru că, deşi majoritatea băştinaşilor consideră existenţa primarului Rareş Mănescu doar ca un pur concept teoretic, ce nu a fost demonstrat niciodată de la alegeri încoace, martorul care susţine că l-a văzut este un om de ispravă, din cartierul Drumul Taberei, un şef de scară cu o conduită exemplară, ce nu a intrat niciodată în banii strânşi de fondul de rulment şi a reuşit să repare acoperişul blocului fără să se ţigănească mult la preţ… mai mult la :   Mit sau realitate? Un locuitor al sectorului 6 susţine că l-a văzut pe primarul Rareş Mănescu

?  Provocarea părinților din sectorul 6: la ce vârstă îi spui copilului că Rareș Mănescu nu există?  Să crești un copil în sectorul 6 al capitalei este mai complicat decât pare la prima vedere. Ca orice regiune a țării, are și sectorul 6 are tradițiile și folclorul său, una dintre acestea fiind personajul imaginar Rareș Mănescu, zis „primarul sectorului”… mai mult la : Provocarea părinților din sectorul 6: la ce vârstă îi spui copilului că Rareș Mănescu nu există?

 

 

 

Lasă un răspuns