VIDEO Iulian Matache, ministrul Transporturilor : Metrorex nu va dispune de trenuri, pentru a le pune în circulație spre Drumul Taberei

0
134
Iulian Matache, ministrul Transporturilor, a declarat, într-un interviu, că blocare licitației pentru trenurile de metrou ce urmau a fi folosite pe magistrala 5, din Drumul Taberei, va duce la finalizarea lucrărilor, dar nu și la punerea în funcțiune a magistralei, întrucât Metrorex nu va avea trenuri suficiente, iar cele vechi nu funcționează.

Blocarea licitației pentru achiziționarea de noi trenuri de metrou pentru Magistrala 5 de metrou face ca, la anul, când se preconizează deschiderea liniei de metrou către Drumul Taberei, pe aceasta să circule trenuri aflate deja în parcul Metrorex, poate chiar cele de tip IVA, vechi de 30 de ani, susținea Metrorex, în luna iulie.

Într-un interviu acordat HotNews, ministrul Transporturilor, Iulian Matache, a declarat că acestea nu vor putea fi folosite, întrucât sunt vechi.

Șeful de la Transporturi și-a arătat îngrijorarea cu privire la faptul că, deși magistrala de metrou va fi gata, Metrorex nu va dispune de trenuri, pentru a le pune în circulație, spre Drumul Taberei.

– See more at: http://www.b365.ro/ministrul-transporturilor-daca-nu-avem-trenuri-nu-stiu-cand-putem-circula-pe-magistrala-5_237863.html#sthash.MQeSXMKw.dpuf

Lasă un răspuns