VIDEO | Cum se reînoieşte contractul pentru locul de parcare în Drumul Taberei. Sute de oameni au stat la coadă, deşi puteau trimite online toate documentele

0
336

Primăria Sectorului 6 din Bucureşti a început procesul de reînoire a contractelor pentru locurile de parcare, astfel că toţi cetăţenii care vor să aibă în continuare un astfel de spaţiu unde să-şi lase maşina trebuie să depună o serie de documente la Serviciul Parcări din cadrul Primăriei.

Odată cu începutul acestui an, bucureștenii trebuie să-și înnoiască și contractele pentru locurile de parcare. Mai exact, cei care locuiesc în sectoarele 1, 3, 5 și 6 trebuie să plătească taxa de parcare, fiindcă la sectoarele 2 și 4, acestea sunt valabile în continuare.

Cu toate că programul de reînnoire a contractelor de închiriere pentru parcări de reședință a început din 1 august 2017, și se va încheia în 31 martie 2018, sute de locuitori din Sectorul 6 au venit zilele acestea la Serviciul Parcări pentru a depune documentele necesare pentru reînoirea contractului de închiriere a locului de parcare.

 

https://www.libertatea.ro/stiri/cum-se-reinoieste-contractul-pentru-locul-de-parcare-coada-la-depunerea-documentelor-2111783

Lasă un răspuns