VIDEO Cum arata Parcul Drumul Taberei filmat cu o drona

0
171

Parcul Drumul Taberei din Capitala, inchis de aproape doi ani pentru modernizare, a fost filmat cu o drona, filmuletul fiind postat pe contul de youtube.com al site-ului Povesti din sectorul 6. Cetatenii din zona au protestat aproape in fiecare weekend in ultimele luni, cerand autoritatilor sa redeschida parcul si sa demoleze amenajarile de beton construite pe spatiul verde. Parcul Drumul Taberei va fi redeschis pe 1 iunie 2015, cu exceptia serelor exotice,  a declarat in martie 2015 coordonatorul proiectului de modernizare a Parcului Drumul Taberei din partea Primariei sectorului 6, Sorin Dina.

Desi societatea civila si cetatenii din zona spun ca s-au defrisat mai multi arbori, iar suprafata de spatiu verde a fost redusa, reprezentantii primariei spun ca aceasta a crescut.


Lucrarile de reamenajare a parcului au inceput in mai 2012, iar din mai 2013 parcul a fost inchis pentru continuarea acestora. Termenul de finalizare al lucrarilor este de 391 de zile lucratoare, de la data inceperii, la care se adauga sambetele, duminicile, sarbatorile legale si intarzierile cauzate de vremea nefavorabila, spun autoritatile. Initial, Primaria sectorului 6 a promis ca parcul va fi redeschis pana la sfarsitul anului 2014, insa nu a respectat acest termen.

Dupa modernizare, parcul va semana cu o gradina englezeasca si avea sere exotice, un labirint, o pasarela care va servi drept belvedere, pista de karting si locuri de joaca pentru copii, spun autoritatile.

 

mai mult la :  http://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-19967035-video-cum-arata-parcul-drumul-taberei-filmat-drona.htm

Lasă un răspuns