VIDEO. Cum arată parcul Drumul Taberei cu patru luni înainte de inaugurare

0
162

Cu 18 milioane de euro, parcul Drumul Taberei din București a devenit de nerecunoscut și mulți dintre localnici sunt nemultumiți. În locul arborilor scoşi din rădăcină, parcul este acum plin de poduri, schele metalice şi alei din beton.

Locuitorii din Drumul Taberei au aşteptat ani de zile cu sufletul la gură să fie modernizat parcul Moghioroş. Acum, cu atâta beton în jur, cu toţii spun că era mai bine înainte. „Ne ia parcul ăsta atata de furmos şi fac atâta fier beton sau ce este acolo băgat”, spune o localnică nemulțumită.

„A distrus… Noi nu avem nevoie de fierătanele astea. Avem nevoie de o oază de iarbă verde, de pomi”, spune un cetățean mai în vârstă.

Parcul Moghioroş ar urma să aibă sere de plante exotice, un pavilion al şahiştilor, poduri şi o pasarelă de 8 metri înălţime.

„Cine urcă? Sunt bătrâni care urcă pe rampa aia şi pe atâtea poduri? De abia urcăm scările, că nu putem”, comentează femeia.

„Dacă se urcă pe acolo trebuie să aibă balustradă, să nu cadă copiii, că se urcă, aleargă, cad, se împiedică”, completează un alt trecător.

Modernizarea parcului din Drumul Taberei a început în luna mai a anului trecut. Conform proiectului iniţial, viitoarea magistrală de metrou 5 ar fi urmat să treacă chiar prin parc. Aşa că proiectul a început cu stângul, cu nemulţumiri.

sursa :   http://www.digi24.ro/

Lasă un răspuns