VIDEO | Când va fi gata metroul din Drumul Taberei. Blestemul abătut asupra celui mai mare proiect de infrastructură din Bucureşti

0
316

De aproape un deceniu, sute de mii de locuitori, din cartierul bucureştean Drumul Taberei, aşteaptă finalizarea lucrărilor de construire a metroului, cel mai important proiect de infrastructură din Capitală, ce pare blestemat să nu se mai termine.

În anul 2011 încep lucrările la metroul din Drumul Taberei iar autorităţile centrale şi reprezentanţii Metrorex făceau calcule de dezvoltare a infrastructurii subterane pentru următorul sfert de secol, estimând că rețeaua de transport a Metrorex ar urma să aibă, în anul 2030, aproape 140 de stații de metrou și o lungime totală de până la 138 de kilometri de galerii, adică de aproape trei ori mai mult decât în prezent.

Dar, de la planuri demne de o capitală europeană s-a ajuns în scurt timp la o situaţie absurdă, ce demonstrează incompetenţa politicienilor şi a instituţiilor publice.

mai mult la :  https://www.libertatea.ro/stiri/video-cand-va-fi-gata-metroul-din-drumul-taberei-blestemul-abatut-asupra-celui-mai-mare-proiect-de-infrastructura-din-bucuresti-2135583

Lasă un răspuns