Viata bate filmul! Femeile din viata lui Borcea au petrecut Revelionul impreuna în Drumul Taberei

0
231

Cu siguranta ati gandit cel putin o data, privind vreo comedie romantica de pe la Hollywood, ca scenariul este exagerat si ca in realitate nu se poate intampla asa ceva niciodata. Nu doar o data, insa, viata ne demonstreaza ca bate filmul. Aceasta concluzie este ilustrata cu varf si indesat de fiecare zi a familiei Borcea. Cursul telenovelei de pana acum nu ii este strain nimanui, probabil, insa in episodul de Revelion, se pare ca fosta prima sotie, Mihaela va ciocni un pahar de sampanie cu actuala iubita, Valentina, in localul din Drumul Taberei administrat pana (aproape) ieri de fosta – a doua- sotie, Alina.

Ei bine, dupa divortul cel din urma, Alina a fost inlaturata de la carma afacerilor si Mihaela s-a imprietenit cu actuala iubita a milionarului incarcerat.

Asa se face ca finalul de an le va prinde impreuna. Mihaela si Valentina vor petrece impreuna Revelionul 2017, intr-unul dintre restaurantele lui Borcea, din zona Drumul Taberei, administrat pana nu demult de Alina. Aceasta din urma nu va fi la petrecere, asa ca telenovela nu este chiar iesita din comun.

La multi (b)ani, doamnelor!

Asadar, pe lung, povestea reluata ar sta cam asa: Cristi Borcea, aflat momentan dupa gratii, a divortat de Mihaela, femeia cu care a fost casatorit 20 de ani pentru a se casatori cu Alina, femeia care ii fusese amanta in ultimii 8 ani. Aflat in inchisoare, insa, cea din urma femeie, care i-a daruit si ea doi copii, a aflat ca nu va fi fericita pana la adanci batraneti, ca in filmele cu „happy end” pentru ca sotul ei s-a indragostit de altcineva.

mai mult la :  www.puterea.ro

Lasă un răspuns