via I love Drumul Taberei : „Cu parcare platita, invitat de Poliţia Locală Sector 6 la plimbare! Voi cum ati proceda intr-o asemenea situatie? Ce sfaturi ati da?”

0
440

Sa va povestesc, pentru ca mie nu imi vine sa cred asa ceva!!!

Sosesc astazi in jurul orei 19:00, gasesc locul de parcare ocupat, gasesc numar de telefon lasat la vedere, sun, comunic ca doresc eliberarea locului si astept!

Soseste „un el”, care dupa cum incepe discutia e rost de scandal!

Flori Nica pleaca cu copilul, dar nu ajunge prea departe timp in care incepe un faimos dialog intre mine si „un el”

Iata dialogul:

Un El: ce problema este cu locul de parcare?

Eu: poftim? cum adica? este locul unde parchez eu masina?

Un El: tu esti ala cu nesimtita aia de nevasta care parca la batatorul ala de acolo…

Eu: nene, ai o problema, ai grija ce iti iese pe gura, nevasta-mea nu parcheaza acolo niciodata; faci o mare confuzie…

Un El: e o nesimtita… imi indruga o poveste cu niste garduri, ca a sarit, chiar nu intelegeam si nu ma interesa…

Eu: te rog elibereaza locul de parcare, nu are legatura una cu alta!
Intre timp apare si un „al doilea”, de data asta soferul/proprietarul masinii, alias nasu/finu, nu am inteles bine, dar sigur el era musafirul, care printre dinti imi spune ca nu scoate nicio masina, ca pot sa chem si politie, si sa fac ce vreau eu, ca el plateste si amenda, ca nu-l intereseaza… bineinteles ca ne luam la tranta verbal, dar fara succes din partea mea!
Constat cu tristete ca si nasu si finu sunt sub influienta alcoolului si ca nu ai cu cine sa vorbesti!

Un El:[in completarea nasului/finului]: ce ba, esti smecher ca lucrezi laADPDU Sector 6 si d’aia ai 2 locuri de parcare… eu sunt administrator aici de 2 saptamani si o sa-ti iau locul de parcare, fiindca este la noi la bloc si tu nu ai voie… te fac eu!

Eu: faci o confuzie, nu lucrez acolo, am job in alta parte, sigur faci o confuzie… si contractele de parcare pentru 2 locuri sunt rezultate din doua proprietati!

… si uite asa o tinem cateva minute, constat ca Flori Nica este inca jos, strig la ea sa vina sa auda ce zice acest individ (un el) si de aici lucrurile degenereaza… ne amenintam… ei o tin pe a lor ca nu vor scoate masina, ne jignesc, ca putem sa chemam si politia, o face in fata pe Flori Nicanesimtita, Flori Nica isi iese din fire si a sunat la 112 ca este agresata de doi indivizi care sunt sub influienta alcoolului…

Soferul masini ii dadea de zor ca vrea sa ii dovedesc ca locul de parcare este al meu, contract + chitanta, am refuzat sa fac asta pe motiv ca nu e abilitat sa ceara asta…
In fine, ne mai amenintam unii pe altii, copilul fusese preluat de Cristina Sapunaru, mai sar in ajutorul nostru niste vecini si intre timp un prieten, dar fara vreun rezultat…
Ducem bagajele sus, sun si eu la Poliţia Locală Sector 6 si ce credeti oameni buni, ma uit pe geam si politia in fata blocului….

Iau contractele si ma duc jos, politia venita era de la telefonul dat de Flori Nica la 112, le povestesc despre ce este vorba si hop ca apare si Poliţia Locală Sector 6, de data asta pentru locul de parcare! Timp de interventie exemplar!

Mamaaaaa, cata politie, dar ce sa vezi, cei veniti la 112 din explicatiile primite mi-au zis ca trebuie sa fac scris la sectia 25 de politie, iar cei de laPoliţia Locală Sector 6 mi-au spus ca ei nu pot lua masuri contraventionale impotriva soferului ca locul de parcare nu este marcat/vopsit pe asfalt si astfel nu este identificabil conform contractului care il aveau in fata ochiilor… nu-mi venea sa cred!

Ce credeti, soferul masinii le-a zis ca el, indiferent de consecinte, nu poate muta masina ca e baut si nu are voie, ca altfel ramane fara permis si ca o va face a doua zi! Poliţia Locală Sector 6 ii da dreptate si eu deja ma gandesc ce loc de parcare sa gasesc exact in conditiile povestii mele, ceva nemarcat, dar sa beau repede ceva si uite asa ai loc de parcare gratuit si fara contract!

Si ca sa fie maxima: Le-am spus celor de la Poliţia Locală Sector 6 ca intr-un sfert de ora vopsesc linile de demarcatie si scriu ca este locul 2 si gata!
Raspuns: va amendam ca efectuati lucrari neautorizate pe spatiu public; asta o face exclusiv doar ADPDU Sector 6!

Dragii mei, in concluzie, am bagat coada intre picioare, am injurat si blestemat de ma balbaiam si am parcat masina in alta parte… legal si fara a abuza de locul altuia….

Ce m-am gandit sa fac, fiindca chiar nu las lucrurile in bataia vantului:
– plangere impotriva acestui „un el” si celuilalt – soferului/proprietarului;
– reclamatie la ADPDU Sector 6 sector 6

Voi cum ati proceda intr-o asemenea situatie?
Ce sfaturi ati da?

Rares Nica

Lasă un răspuns