Va asteptam , vineri 10 noiembrie „La Garaje” (Valea Oltului nr. 61) la „Acoustic Rock Sessions – Tibi Albu, Adi Manolovici & AdR”

0
153

Adi Manolovici Production, și Academia de Rock, organizează vineri, 10 noi. 2017, ora 20.00., in club „La Garaje” (Valea Oltului nr. 61) din București, evenimentul „Acoustic Rock Sessions” cu Tiberiu Albu, Adi Manolovici și Academia de Rock într-un recital acustic de excepție.

Tiberiu Albu este Vocea României din anul 2014 și este născut în Orăştie, a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport din Timişoara, iar talentul muzical i-a fost descoperit de tatăl lui, care l-a încurajat să urmeze această cale.
Tibi cântă și la chitară, iar muzica rock ocupă un loc special în viaţa sa, talentul său fiind nativ şi cultivat prin muncă şi determinare.
Vocea lui este catalogată de mulţi drept una dintre cele mai bune ale genului rock, auzite în România, iar începand cu acest an, Tibi Albu este profesor de canto la Academia de Rock, un motiv în plus să urmați cursurile de chitară și de voce de la Academia de Rock – prima școală de chitară modernă din România !

Vă așteptăm, vineri, 10 noi., La Garaje pentru un Regal rock !

Partenerii media ai evenimentului sunt: Psihologul Muzical (Andrei Partoș), Bestial Records și Academia de Rock – prima școala de chitară rock din România.
Suport artiști: 30 lei
Rezervări la tel. 021-444.29.32.
Promo: http://youtu.be/Na_JfVdjm4w
Informaţii suplimentare pe:
www.manolovici.ro
www.academiaderock.ro

Va asteptam , vineri 10 noiembrie ora 20 , la
” Acoustic Rock Sessions – Tibi Albu, Adi Manolovici & AdR ” ( Academia de Rock )

Evenimentul va avea loc ” La Garaje ” – Valea Oltului 61, Bucharest, Drumul Taberei
Suport artiști: 30 lei
Rezervări la tel. 021-444.29.32.
https://www.facebook.com/events/632661313788371/?active_tab=about

Lasă un răspuns