Urari de Craciun din partea cetatenilor din Drumul Taberei pentru primarul Sectorului 6 : RUȘINE MUTULE, nu avem lumina,nu avem caldura DELOC !

0
193
….cica sa ai sărbători fericite….in Dr taberei, st sandulesti, fraților!!! De la ora 19….in ajun de Crăciun…nu avem lumina,nu avem caldura DELOC!!!!

M am născut si am crescut in Dr Taberei, ma ofticam cand cineva spunea despre alt cartier ca este mai frumos.

Va spun cu mana pe inima….este un JEG DE CARTIER, mizerie, noroi,gropi, locuri de joaca distruse,blocuri nereabilitate…etc….as putea sa enumar pana maine lipsurile.

RUȘINE MUTULE !!!

Ps. Pt asta a trebuit sa plec la soacră-mea!!!

? Costache Razvan

Baciu Elisabeta ? Și Mutu…tot mut.Îl doare undeva de noi.Când vor fi alegeri va veni iar și va promite marea,sarea…Sunt sătulă de minciunile și promisiunile lui.

Valeriu Winternitz ? Din pacate a proliferat si „fauna” , din ce in ce mai colorata. Nu e mare diferenta fata de Ferentari, ba chiar acolo parca e mai liniste..

Paul Pavel ? Acum e mut si surd, dar cand incepe campania electorală, să vedeți câte promisiuni avem. Am zis de multe ori ca acest cartier parcă e blestemat.
Sărbători fericite să avem!

Baciu Elisabeta ? Am votat,dar nu pe el. Știam deja ce fel de om este.

Cornelia Andrei ? Sincer, nu știu dacă să râd sau să plâng de ce spui dar știu că ai dreptate. Am avut numai nemernici primari de prea multă vreme.

sint mai multe la  :  www.facebook.com/groups/ilovedrumultaberei/

Lasă un răspuns