Una dintre cele mai periculoase artere din Bucureşti este Drumul Taberei

0
92

Pietonii din Bucureşti trebuie să fie foarte atenţi şi să nu creadă că „zebrele” sunt teritoriu sigur pentru ei. 81 de accidente au avut loc în ultimele şase luni, nu neapărat din vina lor sau a şoferilor. Poliţiştii spun că multe treceri de pietoni sunt invizibile la propriu pentru cei de la volan: marcajul nu se mai vede sau panourile indicatoare sunt acoperite de copaci.

Una dintre cele mai periculoase artere din Bucureşti este Drumul Taberei. Şantierul pentru magistrala de metrou este o scuză pentru trecerile de pietoni care nu au indicatoare sau marcaje.

Dacă un accident de circulaţie este provocat de un marcaj inexistent sau necorespunzător, şi autorităţile locale pot fi trase la răspundere, nu doar şoferul implicat.

Vorbim de o culpă comună, responsabilul drumului are obligaţii”, spune Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Polițiștilor.

Poliţiştii spun că anunţă primăria de fiecare dată când observă problemele de semnalizare la trecerile pentru pietoni, dar că de multe ori sesizările nu au efect.

mai mult la :  http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Bucuresti+Zeci+de+oameni+accidentati+din+cauza+trecerilor+de+pie

Lasă un răspuns