Un nou pas în modernizarea cinematografului Favorit din Drumul Taberei: A fost lansată licitaţia

0
59

(n.r. ACEST PROIECT MEGALOMANIAC NU VA FI TERMINAT NICIODATA. LA FEL CA SI METROUL. E DOAR O GOANGA ÎN CAPUL UNORA)

Primăria Sectorului 6, prin Direcția Generală Investiții, a lansat în sistemul electronic de achiziții publice (SEAP) anunțul de participare la licitația pentru atribuirea contractului „Consolidare, extindere și modernizare Cinematograf Favorit – Centru Cultural European”, Sector 6 – Municipiul București.

După ani de zile în care demersurile necesare modernizării acestui spațiu au fost întârziate, publicarea acestui anunț este un pas major al transformării fostului Cinematograf Favorit într-un adevărat centru cultural. Noul spațiu va fi dedicat tuturor bucureștenilor, fiind mai mult decât un simplu cinematograf. Proiectul este gândit în scopul dezvoltării aptitudinilor creatoare și valorificării unei relații directe între mijloace artistice diferite, fie că vorbim de meșteșuguri, expoziții sau activități didactice, se arată într-un comunicat al Primăriei Sectorului 6.

Ne referim aici la un proiect de mare interes atât pentru locuitorii Sectorului 6, cât și pentru toți bucureștenii. Modernizarea Cinematografului Favorit a fost stabilită încă de la preluarea mandatului drept prioritate a acestei administrații. După multe dezbateri publice cu cetățenii și cu grupurile de interes din societatea civilă, după discuții în comisii și în ședințele Consiliului Local Sector 6, am refăcut și aprobat proiectul modernizării acestui cinematograf. Astăzi putem afirma că am intrat în linie dreaptă cu proiectul de amenajare al acestui centru multicultural de nivel european„, a spus primarul Gabriel Mutu.

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns