Un lider PSD din Sectorul 6 cere retragerea lui Mutu: Are o mare problemă de integritate

0
123

Nici PSD-ul nu este scutit de surprize în aceste zile. Liderul organizației de pensionari a PSD, Mircea Rizoiu susține că omul pe care partidul l-a trimis să se bată pentru Primăria Sectorului 6 nu are căderea să facă acest lucru pe motive de integritate.Fondator al Organziației PSD Sector 6, Mircea Rizoiu a lansat un apel către locuitorii sectorului să nu-l voteze pe senatorul Gabriel Mutu, candidatul PSD la alegerile din 5 iunie pentru Primăria Sectorului 6.

Liderul PSD e de părere că Gabriel Mutu „nu este compatibil cu interesele locuitorilor din sectorul 6”, care „ar trebui să se îndrepte către oameni care au problema de integritate alta decât a lui”.

Mircea Rizoiu care are și calitatea de consilier general PSD în Consiliul General al Capitalei, a precizat că l-a rugat în repetate rânduri pe Gabriel Mutu să renunțe la șefia PSD Sector 6 din cauza problemelor de „integritate” pe care le are. „L-am rugat de nenumărate ori să se autosupsende din calitatea de președinte al PSD Sector 6 până la elucidarea problelelor lui”

sursa : www.stiripesurse.ro

Lasă un răspuns