ULTIMA INSELATORIE TELEFONICA A POLITICIENILOR IN SECTORUL 6! SONDAJUL DE OPINIE CU RECOMANDARI ELECTORALE!

0
205

Ultima inselatorie telefonica in Sectorul 6 are scop electoral iar oamenii sunt sunati acasa cu scopul de a raspunde unui sondaj de opinie. Dupa ce accepta sa ia parte la sondajul de opinie in numele Primariei Sectorului 6, oamenilor le este sugerat sa nu voteze cu independentul Stefan Florescu. In acest sens Florescu a sesizat Autoritatea Electorala Permanenta si a cerut sa se ia masurile legale astfel incat campania electorala sa se faca potrivit legii.

„Am fost și voi ramane un om corect, cu respect fata de adevar si fata de valorile morale. Am dovedit fair-play, desi contracandidatii mei, reprezentanti ai marilor partide politice s-au unit intr-un demers menit sa ma denigreze.

Inca din acest sfarsit de saptamana, mai multe persoane din Sectorul 6 au fost contactate telefonic de anumiti indivizi, care pretind ca realizeaza un sondaj de opinie. Sub acest pretext, pretinzand ca sunt angajati ai Primariei Sectorului 6, le ”recomanda” oamenilor să nu voteze Stefan Florescu, aruncand o adevarata pleiada de invective si jigniri la adresa mea. Interesant este faptul ca imaginea unei institutii este folosita in scop electoral. Si, probabil, si bazele de date. Pe cat de interesant, pe atat de ilegal, as preciza.

Mai mult decat atat, aceasta campanie de denigrare este continuata si in strada, unde oamenilor li se face aceeasi ”recomandare”. Am sesizat Autoritatea Electorala Permanenta fata de aspectele relatate, solicitand masurile ce se impun pentru asigurarea egalitatii de sanse si a unei desfasurari echitabile a campaniei electorale”, arata Stefan Florescu.

stefan-florescu-inselaciune-telefon-768x1024

Ultima inselatorie a politicienilor in Sectorul 6! Sondajul de opinie cu recomandari electorale!

Lasă un răspuns