Traficul rutier din Drumul Taberei, afectat de construcţia metroului, ar putea fi reluat integral din februarie

0
16

Traficul de suprafaţă va fi deschis integral la staţiile de metrou din Drumul Taberei începând din luna februarie, potrivit primarului Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Edilul Sectorului 6 s-a întâlnit cu directorul general al Metrorex, Marin Aldea, şi cu reprezentanţi ai constructorilor, într-o vizită pe şantierul viitoarei staţii de metrou Râul Doamnei. Această staţie face parte din proiectul major „Linia de metrou Magistrala 5 – secţiunea Râul Doamnei – Eroilor (PS Opera), inclusiv Valea Ialomiţei”.

Din discuţiile purtate cu reprezentanţii constructorilor s-a estimat că pentru staţiile Brâncuşi şi Romancierilor, traficul va fi redat etapizat, începând cu a doua jumătate a lunii octombrie, continuându-se cu Orizont, Drumul Taberei 34 şi Favorit în luna decembrie a acestui an.

De asemenea, termenul pentru redarea parţială a traficului în zona staţiei Valea Ialomiţei s-a preconizat a fi la începutul lunii decembrie a acestui an. Pentru celelalte staţii, traficul se va relua începând cu luna februarie 2017.

parc_drumul_taberei_84539900

 

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns