Trafic redeschis în intersecția Drumul Taberei cu strada Lt. Nicolae Găină

0
18

Traficul în zona intersecției Drumul Taberei cu strada Locotenent Nicolae Găină a fost redeschis.
În prezent se circulă pe cele trei benzi.

Metrorex anunță că au fost încheiate lucrările la Centrala de Ventilație.
Carosabilul și trotuarele din zonă au fost aduse la starea inițială, iar instalația de semaforizare a fost pusă în funcțiune.

„Prin construirea noii magistrale de metrou se va oferi o cale de transport de mare capacitate, sigură, confortabilă, rapidă și directă, ceea ce va genera o creștere a atractivității rețelei de metrou și implicit va degreva transportul de suprafață atât public, cât și privat”, precizează reprezentanții companiei.

Duminică, între orele 10:00 și 15:00, Metrorex va organiza Ziua Porților Deschise la noile stații de metrou Favorit, Drumul Taberei 34 și Orizont de pe Magistrala 5.

Vizita va consta în 3 trasee:

– turul stației Orizont: intrarea publicului se va putea face prin accesul situat la intersecția Bd. Drumul Taberei cu intrarea Drumul Taberei (paralelă cu Bulevardul General Vasile Milea). Durata estimată a turului este de circa 15 minute.

– turul stației Favorit: intrarea publicului se va putea face prin accesul situat la intersecția Bd. Drumul Taberei cu strada Sibiu. Durata estimată a turului este de circa 20 minute.

– turul stației Favorit + tunelul de legătură + turul stației Drumul Taberei 34: intrarea și ieșirea publicului se va realiza prin stația Favorit. În cadrul acestui traseu, publicul va vizita stația Favorit, urmând ca prin tunelul de legătură să acceseze stația Drumul Taberei 34. Durata estimată a turului este de circa 45 minute.

03-magistrala-5-metrou-640x480

mai mult la : bucurestifm.ro

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns