Times New Roman :) :) Vești proaste pentru cei din Drumul Taberei! Arheologii spun că-n urma săpăturilor n-au găsit metrou

0
232

Visul de aur al locuitorilor din Drumul Taberei, metrou în cartier, a fost spulberat. Arheologii spun că n-au găsit metrou în niciuna din zonele în care au săpat și au renunțat oficial la căutări.

”Șantierele din Drumul Taberei nu sunt pentru a construi un metrou, cum eronat au crezut anumite persoane, ci sunt simple situri arheologice”, a explicat Decebal Popescu, șeful echipei de arheologi. ”Din păcate pentru cei din Drumul Taberei, după 3 ani de săpături  n-am găsit nici o urmă a prezenței metroului. Îmi pare rău s-o spun, dar în Drumul Taberei n-a fost și nici nu va fi vreodată metrou.”

metrou drumul taberei santier


Pentru a le mai atenua amărăciunea locuitorilor din cartier, guvernul a dat o ordonanță de urgență prin care Drumul Taberei va deveni un simplu sat de la marginea Bucureștiului. ”Privit ca sat, Drumul Taberei pare chiar dezvoltat”, spune purtătorul de cuvânt al Guvernului. ”Iar într-un sat nimeni nu are motive să se plângă de lipsa metroului.”

http://www.timesnewroman.ro/life-death/vesti-proaste-pentru-cei-din-drumul-taberei-arheologii-spun-ca-n-urma-sapaturilor-n-au-gasit-metrou

Lasă un răspuns