TEATRUL CARE SCHIMBA ORASUL: Piesa 4m2, la o NOUA REPREZENTATIE, in cartierul Drumul Taberei

0
231

Un nou spectacol cu piesa de teatru “4m2” va fi jucat joi in cartierul Drumul Taberei, dupa reprezentatia din cartierul Lacul Tei la care au fost prezenti peste 70 de bucuresteni, au anuntat reprezentantii Centrului de Resurse pentru participare publica “CeRe”.

Spectacolul va fi gazduit de grupul cetatenesc “Initiativa Favorit” si va avea loc de la ora 19.00 in incinta restaurantului Ring de langa cinematograful Favorit (str. Drumul Taberei nr. 28).

Piesa de teatru “4m2” a aparut la initiativa Centrului “CeRe”, din dorinta de a stimula spiritul civic al locuitorilor Bucurestiului prin arta. Piesa este inspirata din activitatea unor grupuri de initiativa active la nivelul Capitalei si ilustreaza modul in care cetatenii pot convinge autoritatile publice sa intervina in decizii publice, pentru rezolvarea diverselor probleme din comunitate (constructii care sufoca orasul, defrisari abuzive ale spatiilor verzi, lipsa transparentei decizionale a administratiei in relatie cu cetatenii etc).

mai mult la :  https://www.mondonews.ro/teatrul-care-schimba-orasul-piesa-4m2-la-o-noua-reprezentatie-in-cartierul-drumul-taberei/

Lasă un răspuns