Tâlharul din Drumul Taberei «lovea» doar la oră fixă | Polițiștii Secției 22 au înhățat un bandit foarte exact

0
246

Obişnuit, probabil, cu anumite rigori legate de programul puşcăriei pe porţile căreia ieşise de curând, un tâlhar şi-a impus un program strict de «lucru». Îşi ataca victimele la oră fixă, după ce le fila savurând o bere.

Untitled-2_8bf654_465ab70b88

Locul preferat al lui Vasile P. (35 de ani) era o stradă din cartierul bucureştean Drumul Taberei, loc în care îşi instala, la câţiva paşi de nişte buticuri, postul de “veghe”. Acolo, tâlharul profesionist, fost client al puşcăriei Jilava, îşi desfăcea o bere, îşi aprindea o ţigară şi îşi aştepta, răbdător, victima pe care o ataca la 13.20. Fix. Nici un minut mai mult, nici unul mai puţin. Aşteptarea- i dă roade şi o biată bătrână ieşită la cumpărături îi iese în cale. Însă, octogenara, destul de agilă pentru vârsta ei, reuşeşte să-l “fotografieze” şi să ofere semnalmentele acestuia judiciariştilor Secţiei 22 după ce ciudatul tâlhar îi smulge lanţul din aur de la gât.

A doua zi era în acelaşi loc

Poliţiştii strâng informaţii, iar criminaliştii iau amprente de pe cutia de bere abandonată de bandit. O zi mai târziu, judiciariştii se întorc la locul atacului pentru a intra în posesia unor înregistrări surprinse de Poliţiştii Secţiei 22 au înhăţat un bandit foarte exact camerele video ale unui magazin de unde Vasile îşi cumpărase băutură. Peste drum de butic, tâlharul lor pregătea o nouă lovitură. De astădată, ţinta era o femeie înstărită, pe care o urmărea de două zile. Când se pregătea să atace, era exact ora 13.20! “L-am luat înainte să atace din nou. Am pus cap la cap informaţiile şi am intuit că va ataca în acelaşi loc. Chestia cu ora ne-a surprins şi pe noi”, ne-a declarat agentul-şef principal Cristian Vetu, din cadrul Biroului Judiciar al Secţiei 22. l

Lasă un răspuns