Sute de locuinţe din cartierele Drumul Taberei şi Militari, fără apă caldă şi căldură

0
16

Sute de apartamente din Drumul Taberei au rămas fără apă caldă şi căldură de sărbători. Situaţia a devenit şi mai greu de suportat după venirea gerului. RADET susţine că reţeaua nu primeşte apă caldă la temperatura corespunzătoare. ELCEN vorbeşte însă despre pierderi pe conducte.

Locatarii blocurilor din Drumul Taberei susţin că nu au avut în case mai mult de 18-19 grade în ultimele săptămâni. În aceste zile geroase, oamenii au făcut nenumărate sesizări către regia de termoficare, dar fără niciun rezultat.

Sunt afectaţi bucureştenii din cartierul Drumul Taberei, în perimetrul străzilor Vasile Milea, Timişoara, Sibiu, 1 Mai, Braşov, şi cei din cartierul Militari, respectiv străzile Iuliu Maniu, Virtuţii, Veteranilor şi Politehnicii.

RADET-ul a recunoscut luni, printr-un comunicat de presă, că sunt probleme cu căldura şi apa caldă pentru zeci de blocuri din sectorul 6 al Capitalei. Susţine însă că vina aparţine ELCEN, care trimite în reţea apă la temperatura de 93-96 de grade, în loc de 103.

Electrocentrale Bucureşti are altă variantă.

„Nu e nicio problemă. Temperaturile sunt la nivelul cererii RADET-ului. Am avut noi o defecţiune în CET Vest şi am făcut manevrele tehnologice (…) Dacă durează din luna decembrie e din cauza marilor deranjamente care le au ei„, a declarat directorul general ELCEN, Marcel Nicolaescu.

RADET susţine că va remedia problema cât mai repede.

– See more at: http://stiri.tvr.ro/sute-de-locuinte-din-cartierele-drumul-taberei-si-militari-fara-apa-calda-si-caldura_69148.html#sthash.god5PrSl.dpuf

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns