Șușanele de la Șase. 90 de milioane de lei de la Firea pentru prietenul Mutu și sălile de sport la care edilul visează. Oare cît o fi paràndărătu’ ?

0
143

În jur de 90 de milioane de lei vor merge de la bugetul Primăriei Capitalei către primăria condusă de Gabriel Mutu în Sectorul 6.

Banii ar urma să fie utilizați pentru ridicarea a cinci săli de sport multifuncționale. Nu este prima dată când Gabriela Firea recurge la un asemenea gest, primarul Capitalei blagoslovindu-l anul trecut cu o asemenea pleașcă, pentru motive similare, pe Robert Negoiță, primarul Sectorului 3.

De această dată, din banii primăriei Capitalei se vor construi cinci săli de sport multifuncționale de care vor beneficia în special elevii din cinci unități de învățământ.

Este vorba despre Școala Gimnazială nr. 197 de pe Strada Obcina Mare nr. 2, Școala Gimnazială Sfinții Constantin și Elena de pe Aleea Lunca Cernei nr. 3, Școala Gimnazială nr. 167 de pe Aleea Crângași nr. 140, Școala Gimnazială Tudor Vladimirescu de pe Bulevardul Iuliu Maniu nr. 15 și Colegiul Național Grigore Moisil de pe Bulevardul Timișoara nr. 33.

În fiecare dintre cele cinci cazuri vorbim despre o finanțare de 18 milioane de lei și un termen de finalizare a lucrărilor de 16 luni.

mai mult la :   www.secundatv.ro/educatie-sanatate/90-de-milioane-de-lei-de-la-firea-pentru-prietenul-mutu-si-salile-de-sport-la-care-edilul-viseaza-98719.html/

Lasă un răspuns