Strigătul de revoltă al soferilor din Drumul Taberei ”Ceauşescu a făcut staţia de la Eroilor şi nu s-a întâmplat nimic, în timp ce ăştia au aruncat zona în aer!”

0
83

”Ceauşescu a făcut staţia de la Eroilor şi nu s-a întâmplat nimic, în timp ce ăştia au aruncat zona în aer!”. Este strigătul de revoltă al unuia dintre şoferii care încearcă să ajungă din Drumul Taberei la Gara de Nord. Soluţiile alese de specialişti pentru ocolirea intersecţiei de la Eroilor, distrusă de lucrările la metrou, au fost făcute KO de realitate.

Este prima zi a săptămânii şi mii de şoferi circulă prin intersecţiile care leagă Drumul Taberei de centrul Capitalei şi Gara de Nord. Interzicerea traficului prin intersecţia de la Eroilor a produs cozi de zeci de maşini, nervi, orchestre de claxoane. ”De ce nu mă miră că au făcut-o lată? Sunt convins că nu o să plătească nimeni pentru distrugerea străzii şi timpul pierdut de şoferi să ocolească”, spune supărat Mihăiţă Sergiu, care încearcă în zadar, de 10 minute, să ajungă de la Răzoare la Podul Basarab.

6-actsdasd-ed-1_0

Conducătorii auto descoperă pe pielea lor ce înseamnă restricţiile de trafic instituite de autorităţi pentru remedierea surpării carosabilului în zona Eroilor. “Azi dimineaţă nu mi-a venit să cred când am văzut cât era de aglomerat. Eu merg zilnic cu maşina pe traseul Răzoare-Pod Basarab-Victoriei. Fac cam 25 de minute. Acum am stat 20 de minute doar ca să trec de Cotroceni. E jale! Şi n-am văzut echipaje de Poliţie în intersecţiile cu probleme. Cred că ar trebui să fie mai activi dacă tot e închis traficul la Eroilor”, ne-a spus Andrei B., un cetăţean din Drumul Taberei.

sursa :  http://www.click.ro/news/bucuresti/accident-subteran-cosmar-la-suprafata-la-eroilor

Lasă un răspuns