StiripeSurse : Manevre interesante cu SALUBRIZAREA în Sectorul 6/ UPDATE

0
115

Una dintre principalele probleme din Sectorul 6 o reprezintă gunoiul de pe străzile sectorului. În timp ce surse din actuala administrație a sectorului acuză acțiuni aproape mafiote ale candidatului PSD la Primăria Sectorului 6, acesta susține că e foarte interesat de ceea ce se întâmplă în sector și nu înțelege de ce pe ultima 100 de m graba cu ”rezolvarea” problemei salubrizării.

Pe 25 martie 2016, Primăria Sectorului 6 a publicat caietul de sarcini în vederea organizării unei licitații publice pentru a contracta o nouă firmă de salubrizare care să facă față uman și tehnic la realitățile din sector.

Pe 14 aprilie a avut loc prima dezbatere publică, la care au luat parte specialiști ai administrației publice locale, cetățeni, dar și candidații la Primăria Sectorului 6, liberalul Răzvan Mironescu și social-democratul Gabriel Mutu.

Imediat după dezbatere, Gabriel Mutu a postat pe facebook un text prin care contestă practic caietul de sarcini sugerând că ar dori să se ocupe el de această problemă în momentul în care va ajunge primar al Sectorului 6.

Primaria_Sector-6-696x387

Numai că mesajul a fost citit în altă cheie. Surse din aministrație susțin că Gabriel Mutu ar dori să rezolve el salubrizarea sectorului într-un eventual mandat prin privatizarea ADP-ul și cedarea contractului de 25 de milioane de EURO/an către prieteni de afaceri. Totul ar avea legătură cu Clanul Vasilor (sunt patronii de la restaurantul Bârlogul Lupilor), care au deținut și firma Ilcor, care ridica mașini în Sectorul 6 în perioada în care Cristian Poteraș era primar. Se pare că Mutu s-ar fi împrietenit cu aceștia de pe vremea când făcea parte din PDL.

Aceleași surse spun că toți consilierii PSD din Consiliul Local Sector 6 vor face tot posibilul să blocheze licitația pentru desemnarea firmei de salubrizare.

mai mult la :  http://www.stiripesurse.ro/manevre-interesante-cu-salubrizarea-in-sectorul-6-update_991314.html

Lasă un răspuns