Stiri pe SurseRareș : Mănescu iese la atac în PNL. Ce zice despre blatul cu PSD și plecarea din partid

0
13

Desemnarea candidaților PNL la primăriile de sector a tulburat rău de tot apele în partid. Nu doar că nu au fost aleși candidații cel mai bine plasați în sondaje, ci partidul caută oameni din afara formațiunii pe care să-i arunce în bătălia electorală din vară. E cazul Sectorului 6, unde primarul Rareș Mănescu e supărat rău de tot pe șefii săi.

Mănescu acuză zvonurile ce umblă la nivelul PNL despre un posibil blat cu PSD pentru alegerile locale din iunie și dă asigurări că nici vorbă de așa ceva. Primarul Sectorului 6 spune că rămâne liberal, deși au fost multe clipe în care s-a vehiculat o plecare a sa. Andreea Paul este ultimul nume vehiculat de PNL pentru o eventuală candidatură la primăria sectorului. Există voci care anunță că și Adriana Săftoiu e luată în calcul.

mutu-manescu

(în imagine Manescu, Mutu si Mironescu, ca fratii)

”Dragi colegi,

Din respect pentru voi, colegii mei, vreau sa fac cateva precizari referitoare la zvonurile care sunt vehiculate in ultimele zile.

Am considerat mereu ca nu are rost sa raspund unor ineptii fara nicio legatura cu realitatea. De aceasta data insa, insistenta cu care sunt create si promovate anumite zvonuri, ma determina sa-mi exprim public pozitia, deoarece, dincolo de indignarea si revolta normale, ele fac rau Partidului National Liberal. A vorbi despre posibilitatea unui “blat” cu PSD in Sectorul 6 este o mare minciuna, iar ea este promovata de cei care doresc un PNL slab, prins in certuri interne.

Citește și: VIRAL Scrisoarea unui englez despre sistemul de învățământ românesc

Sunt liberal de 4 generatii. Provin dintr-o familie care se identifica cu acest partid. Strabunicul meu a fost membru al PNL inca de la infiintarea partidului, tatal meu a fost demnitar liberal si ultimul secretar general al Tineretului Național Liberal inainte de desfiintarea PNL, in 1947, iar eu sunt membru al paridului inca de la reinfiintarea sa in ianuarie 1990. Multi dintre dumneavostra ma cunosc de multi ani si au luptat alaturi de mine pentru acest partid si pentru tot ceea ce reprezinta el pentru Romania.

Vreau sa va asigur ca niciodata nu m-am gandit sa tradez Partidul National Liberal. Acest lucru nu se va intampla cu siguranta! Eu nu am plecat din acest partid si nu l-am tradat niciodata. Atunci cand unii construiau zvonuri despre plecarea mea, eu, alaturi de dumneavoastra, obtineam niste rezultate exceptionale in alegeri, asa cum au fost cele de la momentul alegerilor prezidentiale din 2014.

In acelasi timp, nu voi abdica de la principiile mele de a face politica in mod civilizat. Sunt adeptul unui mediu politic civilizat, fara injurii si atacuri murdare. Imi place sa lucrez in echipa, iar echipa mea este PNL Sector 6! Nu imi voi abandona niciodata coechipierii, mai ales in momentele grele.

Organizatia PNL Sector 6 si fiecare dintre dumneavoastra va puteti baza pe mine, asa cum ati facut-o dintotdeauna!

Zvonuri si intoxicari vor mai fi, dar ele vor avea acelasi rezultat: ne vor uni si mai mult pe noi, cei care am lucrat impreuna in PNL Sector 6, timp de atatia ani.

Este momentul sa trimitem aceste zvonuri acolo unde le este locul: la cosul de gunoi, si sa acordam atentie lucrurilor care conteaza cu adevarat. Ne asteapta un an dificil, cu batalii importante, iar prima dintre ele este cea pentru functia de Primar al Sectorului 6. Organizatia PNL Sector 6 a fost mereu o organizatie puternica, iar aceasta realitate este demonstrata de rezultatele avute in mod constant si de oamenii de valoare, atat de multi, pe care i-a dat in decursul anilor.

Avand intreaga Organizatie PNL Sector 6 in spate, candidatul liberal pentru functia de Primar al Sectorului 6 este de neoprit.

Ramanem uniti, vom fi victoriosi!”, e mesajul lui Rareș Mănescu.

http://www.stiripesurse.ro/rare-manescu-iese-la-atac-in-pnl-ce-zice-despre-blatul-cu-psd-i-plecarea-din-partid_985920.html

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns