Stiri pe Surse : Cine a distrus PNL în București . Cazul Sectorului 6

0
20

Au fost greșeli multiple care au vizat organizația București. Într-o retrospectivă obiectivă,  cu datele obținute din surse deschise, încercăm să aducem în atenția publică greșelile făcute și factorii responsabili care au luat decizia în interiorul partidului.

Sectorul 6. Începem cu unul din punctele cele mai vulnerabile. Singurul sector unde liberalii aveau fotoliul de primar. Bazin de dreapta puternic care a fost pierdut. Deseori, s-a pus problema disocierii PNL de Rareș Mănescu. S-a propus chiar înlăturarea din partid a primarului liberal pentru performanțe slabe, în încercarea de a mai salva ceva. Forul național de conducere nu a luat nicio măsură. Mai mult de atât, Rareș Mănescu a deținut și funcția de Președinte al organizației PNL 6, până înainte cu două luni de alegerile locale. A fost schimbat cu Aleodor Frâncu, însă mult prea târziu.

Intrarea în cursă internă pentru desemnarea candidaților PNL în lupta de la nivelul sectoarelor Bucureștiului. A fost o cursă internă care a dus la crearea unor fricțiuni interne. Pe fondul unei fuziuni încă nefinalizate, cursa internă a creat din nou tensiuni între foștii pd-iști și foștii pnl-iși. La prima vedere, decizia de a organiza această cursă internă părea o soluție bună, pentru a găsi candidatul cu cele mai mari șanse de a obține victoria în alegerile locale. Fals. Sondajele nu au contat. Candidații au fost fixați tot prin decizie politică de forul politic central.

Depunere-candidatura-Primaria-Sectorului-Razvan-Mironescu-06

În cazul sectorului 6, situația a fost și mai hilară. Mironescu a fost candidat, după care a fost înlăturat, Vasile Blaga dorind să îl aducă pe Stefan Florescu. După apariția unor dezvăluiri, s-a revenit asupra deciziei, Mironescu fiind din nou candidatul PNL.

mai mult la :  http://www.stiripesurse.ro/cine-a-distrus-pnl-in-bucuresti_1137870.html

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns