Stiri pe Surse : Când 10 ani de muncă în Sectorul 6 = 20.000 de voturi!

0
155

Ștefan Florescu, candidatul independent la Primăria Sectorului 6 a reușit să câștige aproximativ 20.000 de voturi. Un scor foarte bun, dacă luăm în calcul că l-a înregistrat singur, fără susținerea vreunui partid, muncind de 10 ani în sprijinul oamenilor din Sectorul 6. Sondajele de opinie îl cotau drept favorit în această cursă, oamenii îi dădeau încrederea lor și, cu toate acestea, ceva s-a întâmplat în ziua votului.

Valul pro PSD, coroborat cu ascensiunea fulminantă a lui Nicușor Dan, care l-a împins în față și pe candidatul USB pentru Primăria Sectorului 6 au condus către un deznodământ care intrigă: un om cu notorietatea de care se bucură Ștefan Florescu s-a trezit pe locul 3.

Oamenii din Sectorul 6 care l-au votat sunt intrigați și nu pricep ce s-a întâmplat, în special că nici nu au auzit măcar de ocupantul locului 2.

13321770_1628580790801894_2736997792727497972_n

Dacă pe câștigător, senatorul Mutu, îi cunoșteau, nu în urma activității de parlamentar, ci pentru problemele de natură penală prin care s-a făcut remarcat în spațiul public, de omul propus de Nicușor Dan pentru Sectorul 6 nu au auzit. Nu a fost prezent în viața comunității din Sectorul 6 până în ziua votului, zi în care a intrat în top direct pe poziția a doua.

Iată cum, în realitatea politică la care asistăm, un partid, fie el și unul mai mic și de curând înființat, poate asigura suportul necesar unui candidat pe care toți l-au cotat lipsit de șanse, iar un independent care se bucură de un grad de popularitate foarte crescut în rândul cetățenilor, refuzând sistematic să se înregimenteze politic, rămâne pe tușă. Ștefan Florescu a fost singur împotriva tuturor în aceste alegeri care i-au demonstrat pentru a doua oară că logistica de partid face mai mult decât cei 10 ani de zile de când prin fundația sa sprijină comunitatea locală.

Acesta a anunțat pe pagina sa de Facebook cum că își va continua proiectele și că va rămâne activ ca și până acum, implicat în a-i ajuta pe cei din Sectorul 6. La fel ca și în 2012, când s-a clasat tot pe locul 3, nu se lasă și rămâne consecvent în a-i ajuta pe oameni.

Rămâne de văzut dacă lecția alegerilor îi va conduce pașii spre a accepta anumite oferte politice despre care, pe surse, am aflat că i-au fost deja avansate, având în vedere faptul că pe lângă notorietate, acesta își păstrează de ani de zile un bazin electoral constant și propune proiecte administrative care dovedesc experiență și aplecare către comunitate, se anunţă într-un comunicat de presă.

http://www.stiripesurse.ro/cand-10-ani-de-munca-20-000-de-voturi_1137706.html

Lasă un răspuns