Stefan Florescu: Iata ce incercau sa ascunda administratorii Pietei Drumul Taberei

1
276

Iata ce incercau sa ascunda administratorii Pietei Drumul Taberei: conditiile mizerabile pe care le ofera comerciantilor si producatorilor, cat si focarul de infectie din care oamenii sunt nevoiti sa isi faca cumparaturile! Cea mai mare piata din Sectorul 6 a ajuns o aglomerare de baraci improvizate, tarabe din beton, alei pline de gropi, pe care se plimba sobolanii ca la ei acasa! Evaziunea fiscala „infloreste”, umfland buzunarele administratorilor!

Primaria Sectorului 6 tolereaza de ani de zile toata aceasta situatie, cat si faptul ca administratorul privat nu respecta clauzele contractuale care impun realizarea unui anumit nivel de investitie si a modernizarii! Eu spun ca este vremea sa-i oprim sa mai fure si sa-si mai bata joc de cetatenii Sectorului 6, care platesc taxe si impozite, fara sa beneficieze de conditii minime de confort urban! Este vremea schimbarii! Este vremea sa le sanctionam neputinta si sa trecem urgent la reabilitarea pietelor si a intregului Sector 6, printr-o transparenta si onesta gestionare a banului public!

Stefan Florescu  Vezi mai mult

1 COMENTARIU

  1. Dar ca se vand tigari de contrabanda nu spuneti nimic..se vand chiar sub ochii politistilor evident sunt implicati si administratori pietei..Dga—ul cred ca doarme!

Lasă un răspuns