Spectacole si activitati de 1 Iunie in Drumul Taberelor

0
544

În perioada 1 – 2 iunie Centrul Comercial Drumul Taberelor a pregătit un program plin de activităţi creative și distractive dedicate întregii familii, pentru a sărbători copiii de azi și de ieri, împreună !

Părinţiiîși doresc tot mai mult să le ofere copiilorexperienţecât mai diverse, care servesc drept catalizatori pentru o dezvoltare cognitivă armonioasă. Astfel, Centrul comercial Drumul Taberelororganizează o serie de evenimente care se concentrează pe activităţi creative și spectacole urbane, dedicate timpuluide calitate petrecut în familie!

’’1.000 de copii, 1.000 de desene, 1.000 de premii delicioase la noul Food Court al comunităţii’’ este un eveniment special care va avea loc în data de 1 iunie,între orele 10:00 -21:00. Primii 1.000 de copii, cu vârsta cuprinsă între 4 – 14 ani, care locuiescîn cartierul Drumul Taberei,sunt invitaţi să vină cu desenul despre locul preferat din cartier și vor fi răsplătiţi cu surprize instant. Pregătimpremii delicioasepentru 1.000 de copii care ne învaţă 1.000 de feluri noi de a vedea cartierul Drumul Taberei.

În perioada 1 – 2 iunie, între orele 10:00 – 18:00, în centrul comercial vor avea loc activităţi dedicate celor mici și mari: jocurile copilăriei, ateliere de reciclare creativă, spectacolede magie,dansuri de breakdance, balet și dansperolesusţinut de elevii Școlii de Dans Dia Dance precum și spectacolulUnde a dispărut chitara magică. Centrul comercial le pune ladispoziţiespaţiul, jocurile, atmosfera, dar mai ales, buna dispoziţie şi cheful de joacă, într-o doză extinsă pentru întreaga familie.

https://www.ele.ro/timp-liber/evenimente/spectacole-si-activitati-de-1-iunie-in-drumul-taberelor-59403

Lasă un răspuns