Spălătorie sociala în Drumul Taberei: Cei mai curați oameni săraci din București

0
292

Una din cele două spălătorii sociale deschise recent de Primăria Capitalei, se află în Drumul Taberei nr.24 si este destinata cetățenilor expusi riscului de saracie.

Inregistrarea se face în baza unui act de identitate (fotocopie) și prin completarea unei declaratii pe propria răspundere prin care persoanele doritoare justifică apartenența la unul din grupurile  vulnerabile: persoane sărace angajate, tineri șomeri, persoane vârstnice, adulți cu dizabilități, persoane fără adăpost, persoane de etnie rromă etc.

Declarațiile sunt ușor de verificat în sistem. În prezent, în București, mai funcționează alte două spălătorii sociale, situate în Calea Griviței nr. 216, sector 1 și în Aleea Turnu Măgurele nr. 17A, sector 4 (OMNIS). Rețeaua de spălătorii prin DGASMB, va fi extinsă în acesta vară cu alte două unități, dintre care una adresata exclusiv persoanelor adulte fără adapost.

mai mult la :  www.libertatea.ro/stiri/social/spalatoriile-sociale-au-printre-cei-12-000-de-clienti-unii-cu-venituri-zero-cei-mai-curati-oameni-saraci-din-bucuresti-1888578

Lasă un răspuns