Sorin Mihai, directorul restaurantului Piatra Albă din Drumul Taberei despre efectul legii fumatului „Nu se mai anturează lumea la șpriț”

0
136

Nefumătorii n-au luat cu asalt barurile, cluburile și restaurantele după ce s-a interzis fumatul. Supărați că trebuie să iasă afară și să fumeze, clienții care până acum țineau vânzările au mai rărit-o cu statul în localuri, provocându-le cârciumarilor pierderi între 15 și 60%.

Dar nu doar studenții, corporatiștii, cei care ies la masă și clubberii au fost loviți, ci și cetățenii din cartiere, cărora le plăcea să rămână în cârciumi mult după miezul noapții la o poveste, o țigară și o sticlă de vin.

Sorin Mihai, directorul restaurantului Piatra Albă din Drumul Taberei, se aștepta să scadă numărul de clienți și vânzările, dar nu cu atât de mult, adică peste 20%. „Nu se mai anturează lumea la șpriț. Stau, beau o baterie-două de vin și pleacă. Înainte, sâmbăta închideam la 3-4 dimineața, iar acum la 1:30-2 cam pleacă și ultimii clienți”, spune el.

-Restaurant-Piatra-Alba--579c7f459e48-800-600-1-85

sursa :   http://www.profit.ro/must-read/aerul-curat-din-localuri-le-a-fumat-patronilor-intre-15-si-60-din-incasari-15426514

Lasă un răspuns