Situl Caţavencii : Mănescu i-a lăsat lui Mutu o primărie bine protejată / Hai cu DIICOT’U !

0
15

“Vorbește cu Mutu” a fost probabil unul dintre cele mai miștocărite sloganuri de la campania electorală. Și totuși, Gabriel Mutu s-a ales primar la sectorul 6, iar acum probabil că așteaptă ca lumea să vorbească cu el. Atîta că lumea care va vrea să o facă va trebui să-i vorbească edilului prin gard. Asta pentru că Rareș Mănescu i-a lăsat o “grea moștenire”. Grea în sensul că e vorba de gard metalic și pentru că a costat o grămadă de lovele.

Mai exact, la doar trei zile după ce Mutu a fost ales primar, cînd încă nici nu-și preluase bine atribuțiile, Primăria sectorului 6 plătea o jumătate de milion de lei pentru achiziția și montarea unor garduri metalice pe raza sectorului. În fapt, e vorba de o nouă achiziție, dintr-un lung șir de astfel de cumpărături, motiv pentru care și licitația pentru contract a fost, de fapt, o negociere fără anunț de participare. Pentru că, ce să vezi, numai o singură firmă putea – din motive tehnice, gen – să ofere astfel de garduri și panouri metalice.

gabriel-mutu

SC Gida Prod Serv SRL, care a primit contractul atribuit la schimbarea de mandat, este însă o obișnuită a Primăriei sectorului 6 încă de pe vremea cînd fostul luptător Cristian Poteraș era primar. Firma controlată de soții Gheorghe și Jenica Tănăsescu era unul dintre furnizorii de casă ai administrației locale, în ce privește utilajele și materialele de deszăpezit, chiar dacă oficial societatea se ocupa cu uși și ferestre. Mai apoi însă, după ce Mănescu a ajuns primar, a început să livreze garduri și panouri. Evident, tot prin atribuiri ori negocieri directe, căci nu se cade să te riști la licitații. Asta dacă vrei să faci, cu doar cîțiva angajați, o cifră de afaceri de cîteva milioane și un profit pe măsură.

Și uite-așa, datorită unei relații cu firma Gida Prod Serv, relație ce transcende coloratura politică a Primăriei, Gabriel Mutu are să le vorbească cetățenilor din sectorul 6 de după gardurile moștenite de la Rareș Mănescu.

http://www.catavencii.ro/manescu-i-a-lasat-lui-mutu-o-primarie-bine-protejata/

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns