Sîntem curiosi daca oficina lui Bogdan Chireac, DC News, o sa îl întrebe pe Mutu, azi la interviu, de problemele penale pe care le are la DIICOT

0
256

GABRIEL MUTU, primarul Sectorul 6, la interviurile DC News. Pune-i întrebări !

Întrebare ❓ „Cum ramîne cu dosarul penal deschis de DIICOT acum doi ani pe numele dvs. cu acuzatia de participare la un Grup Infractional Organizat si Spalare de Bani ?”

si înca una ❓ „Veti da drumul la dovezile acumulate de Primaria 6, care îl înfunda pe fostul primar, prietenul dvs. Rares Manescu ?”

DCNEWS.RO continuă interviurile live cu personalități ale vieții politice, sociale și culturale. Ediția de miercuri, 12 octombrie 2016, îl va avea ca invitat pe GABRIEL MUTU, primarul  Sectorului 6.

În ediția de miercuri, 12 octombrie, 2016, începând cu orele 11,00, GABRIEL MUTU, primarul PSD al Sectorului 6, va vorbi despre problemele cu care se confruntă locuitorii, dar și despre strategia pentru următorii ani la conducerea acestui sector.

Emisiunea în care va fi invitat pe GABRIEL MUTU va începe de la ora 11:00 și va fi transmisă în format live video pe site-ul WWW.DCNEWS.RO.

GABRIEL MUTU va discuta cu Bogdan Chirieac și Val Vâlcu. Ei îi vor adresa candidatului PSD la Sectorul 6 și întrebările pe care le postați în secțiunea de comentarii sau pe adresa de mail redactia@dcnews.ro.

gabriel_mutu_14976100

sursa :  http://www.dcnews.ro/gabriel-mutu-primarul-sectorul-6-la-interviurile-dc-news-pune-i-intrebari_518549.html

Lasă un răspuns