Si totusi lui Manescu de la 6 îi este teama. TARE ! Demonstratii, proteste, presa, Curtea de Conturi si DNA – un cocktail eXploziv :)

0
21

Astazi, 24 martie 2015, incepand cu orele 10.00, am organizat o vizita pentru reprezentantii mass-media, pentru a le prezenta acestora in mod oficial stadiul modernizarii peisagistice a Parcului Drumul Taberei.
Delegatia de presa, aflata de dimineata in parc, a putut fotografia si filma cum arata in prezent Parcul Drumul Taberei, care la deschidere va fi cel mai modern parc din Capitala. Primaria Sectorului 6

Astazi, 24 martie 2015, incepand cu orele 10.00, autoritatile locale din Sectorul 6 au organizat o vizita pentru reprezentantii mass-media, pentru a le prezenta acestora in mod oficial stadiul modernizarii peisagistice a Parcului Drumul Taberei.

Jurnalistii au fost insotiti de Sorin Dina, coordonatorul lucrarilor din partea Primariei Sectorului 6. Principala tema de discutie a fost deschiderea Parcului Drumul Taberei. Reprezentantul Primariei a subliniat ca proiectul este inca in derulare, contractul de finantare desfasurandu-se pana la finalul anului si a explicat ca autoritatea locala doreste sa deschida parcul cat mai curand.

Ne dorim foarte mult ca de 1 iunie sa putem deschidem parcul, mai putin serele, care reprezinta 4% din suprafata parcului”, a declarat Sorin Dina, coordonatorul lucrarilor.

Delegatia de presa, aflata de dimineata in parc, a putut fotografia si filma cum arata in prezent Parcul Drumul Taberei, care la deschidere va fi cel mai modern parc din Capitala.

mai mult la :

See more at: http://www.mondonews.ro/astazi-am-vazut-cum-arata-parcul-drumul-taberei-galerie-foto-2/#sthash.zYft3Z6w.dpuf

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns