(Share please !) Un regizor si un fotograf impiedicati sa fotografieze Parcul Drumul Tabarei sub pretextul ca “primarul Sorin Oprescu interzice fotografiatul in parc”

0
66
Sub nepretuita moralitate a primarului Sorin Oprescu , astazi am fost impresurati de 4 gardieni publici foarte insistenti , care ne-au cerut documentele de identitate si ne-au oprit din a mai face fotografii pe motiv ca asa a zis primarul general Sorin Oprescu .
Si asta chiar de Ziua Internationala a Fotografiei !!
  … Vezi video mai jos !!!

Eu nu cred ca Oprescu interzice fotografiatul in Parcul Drumul Taberei … mai ales ca Oprescu face albumul Bucurestiului cu Ochiul Magic si incurajeaza fotografii sa faca cele mai frumoase imagini, le da premii la fotografie, dar de ce gardienii insista sa nu se fotografieze in Parc? Pentru ca parcul e facut varza? Cine nu are interes ca parcul sa fie fotografiat in halul in care este?

‪#‎parculdrumultaberei‬ de ce astazi de ZIUA INTERNATIONALA A FOTOGRAFIEI cand au venit fotografii, printre care era si Lucian Olteanu, un regizor cunoscut deja celebru, sosia lui Sergiu Nicolaescu, cel care a filmat foarte multe pelicule cu regretatul actor, nu a fost lasat de gardieni sa fotografieze sub pretext ca “primarul Sorin Oprescu interzice fotografiatul in parc” A fost si Stefan Ovidiu cel care a si filmat ceea ce vedeti mai jos.

 

Lasă un răspuns