Şeptica lui Mutu

0
248

Aşadar, cam toţi primarii din Bucureşti, inclusiv cel general, sunt acuzati, arestaţi sau judecaţi. Şi cum e în Bucureşti este mai în toată ţara. Sector după sector, judeţ după judeţ, toţi trec prin acelaşi circuit.

Nu este zi să nu ni se înşele încrederea în statul român şi în cei care îl reprezintă. Noi, românii, suntem cunoscuţi ca fiind foarte inventivi, că ne descurcăm şi găsim soluţii neaşteptate la orice. Dacă am găsi o soluţie să nu mai avem nevoie de stat şi să aibă ei nevoie de noi?

Este rândul sectorului 6 să rămână fără primar. Dar a avut vreodată? Este an de alegeri. Tocmai pe locale, mai întâi. Păi cam ce-ar trebui să spună şi să promită candidaţii de data asta, ca să fie votaţi? Cam ce-ar trebui să facem noi ca să îi pedepsim, pe lângă condamnările primite de justiţie?

În cartierul Militari este un panou outdoor pe care există o campanie electorală a unui candidat, habar n-am ce partid sau dacă este independent. Îl cheamă Mutu. Încă nu-mi dau seama dacă este făcut la mişto sau e serios, dar sloganul pare că a fost găsit în şedinţă de brainstorming cu restul politicienilor romăni – ‘Ai o problemă? Vorbeşte cu Mutu.’

mutu

http://www.gandul.info/puterea-gandului/septica-lui-mutu-15146195

Lasă un răspuns