Sectorul 6 intră în ”reparații capitale”. Primăria va spăla principalele artere, va repara locurile de joacă și va toaleta arborii și spațiile verzi

0
91

Programul de curățenie gândit de mai-marii Primăriei Sectorului 6 va fi, de fapt, o luă a curățeniei, timp în care Sectorul 6 va intra în ”reparații capitale”. În fruntea ”armatei” sale de la ADP, primarul Gabriel Mutu va repara și va curăța locurile de joacă pentru copii, parcurile, va toaleta arborii și spațiile verzi, dar va și supraveghea ca arterele principale din sector să fie spălate mecanizat, cu apă.

“Ne propunem să schimbăm aspectul întregului sector şi eforturile noastre vor fi concertate. Ne bazăm pe echipele Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltării Urbane Sector 6, ale societăţii de salubrizare Urban SA, dar şi pe colegii din direcţiile aflate în subordinea Consiliului Local Sector 6. Îi invit alături de noi şi pe cetăţeni, pentru ca împreună să avem o primăvară frumoasă, într-un mediu mai curat şi mai sănătos”, a declarat primarul Gabriel Mutu.

Prima zi de lucru a acestui proiect care se va derula cel puțin pe perioada unei luni a fost consemnată la Liceul Ortodox “Sfântul Antim Ivireanu” unde elevii claselor V-VIII s-a întrecut în a-și înfrumuseța și curăța curtea școlii în care învață. La finalul ”concursului”, echipele formate  numai din copii supravegheați de profesori au fost răsplătite cu dulciuri. Firește, au existat doar câștigători.

Telefon non-stop pentru locuitorii Sectorului 6

Cetăţenii care doresc să semnaleze anumite zone, unde este nevoie de intervenţia echipelor de curăţenie, au la dispoziţie numărul de telefon disponibil non-stop 021.9546.

mai mult la :   www.libertatea.ro

Lasă un răspuns