Sectorul 6 a fost vizitat de echipa ‪BucurESTITU‬

0
196

Sectorul 6 a fost vizitat de echipa ‪#‎BucurESTITU‬, împreună cu cel supranumit “Primarul invizibil” – Rareș Mănescu. Am fost în celebrul Parc Drumul Taberei – practic cel mai vizibil proiect al edilului în acest mandat (în valoare de aprox. 20 milioane euro, despre care Curtea de Conturi spune că a distrus complet, în mod nejustificat, investiții anterioare de peste 3 milioane lei!). Am văzut apoi terasele construite în locul spațiilor verzi de pe bulevard și nu în ultimul rând multe din cele 15.000 de locuri de parcare invizibile.

La întrebarea adresată câtorva dintre persoanele care se aflau în Parcul Drumul Taberei dacă recunosc pe domnul din carton, câțiva au răspuns că nu știu, iar o doamnă (cu domiciului în Sectorul 6, după cum ne-a declarat), a exclamat – “E Președintele!”. Și nu, nu este o glumă, din păcate.

Dacă și dumneavoastră aveți nemulțumiri sau laude pentru realizările Primarului Mănescu, vă rugăm să ni le împărtășiți (și) aici. Vor ajunge în mod direct la candidați, urmăriți-ne și în zilele următoare.

Pentru mai multe informații despre proiectele prioritare ale Sectoarelor, vizitați www.bucurestitu.eu.

Graphic credits panou: Dan Perjovschi 2016
Photo credits: Sorin Buduleanu

#BucurESTITU ‪#‎Sector5‬ ‪#‎aicisuntbaniidumneavoastra‬ ‪#‎EEAGRANTS‬ ‪#‎FONDONG‬

Institutul pentru Politici Publice

Lasă un răspuns