Sebastian Bodu, candidat la primaria sectorului 6, îl atacă pe Klaus Iohannis

0
40

Sebastian Bodu, candidat independent la Primăria Sectorului 6, lansează un atac la adresa președintelui Klaus Iohannis, pe fondul pierderii procesului de către acesta din urmă, privind una dintre proprietățile deținute în Sibiu.

„Înscrierea, în cartea funciară, a dreptului de proprietate al statului asupra casei obținute printr-un act fals de familia Iohannis nu are niciun efect în fapt. Drept urmare, statul român proprietar trebuie, conform legii: să ceară băncii chiriașe să evacueze spațiul ocupat printr-un contract de locațiune care a încetat de drept încă din noiembrie 2015, când procesul a fost pierdut definitiv și irevocabil de familia Iohannis”, declară Sebastian Bodu pe pagina oficială de Facebook.

646x404

Acesta susține că banii pe care Klaus Iohannis trebuie să îi restituie statului, provenind din închirierea imobilului, trebuie calculați de la data în care au devenit posesori de rea credință și nu de la data comunicării deciziei Curții de Apel Brașov, cum se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale. De asemenea, Sebastian Bodu propune și o soluție de investiție pentru banii rezultați, aproximativ 640.000 euro, alta decât „vacanțele devenite marcă înregistrată a cuplului prezidențial”:

„Să recupereze de la Klaus și Carmen Iohannis chiriile încasate de la data la care au devenit posesori de rea credință, respectiv de la data la care cei doi au luat cunoștință de litigiul ulterior pierdut, NU de la data comunicării deciziei Curtii de Apel Brașov. Aceste chirii însumează 640.000 de euro, conform estimărilor celor de la RISE Project, sumă cu care, de exemplu, statul român ar putea să construiască o aripă de spital, în loc să plătească pentru un nou sistem de irigare a grădinii Palatului Cotroceni sau pentru lungile și nesfârșitele deplasări externe ale cuplului prezidential, cu efecte doar asupra bronzului și/sau garderobei primei doamne.”

mai mult la :

http://www.stiripesurse.ro/sebastian-bodu-il-ataca-pe-klaus-iohannis_991342.html

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns