Se pare ca e pe bune. Altfel liberalii iar se fac de rîs. Parcul Drumul Taberei (Moghioroș), redeschis în 30 mai. Mesajul unui deputat PNL ales în Sectorul 6

0
13

Primăria Sectorului 6 a creat, luni, un eveniment pe Facebook în care anunță redeschiderea Parcului Drumul Taberei. 

parc-acum-2

„Invităm membrii comunității Sectorului 6 și bucureștenii la redeschiderea Parcului Drumul Taberei, cel mai tânăr, modern și sigur parc din Capitală” este anunțul Primăriei Sectorului 6. Parcul Drumul Taberei a fi redeschis în 30 mai, la ora opt dimineața.

Răzvan Horia Mironescu, deputat PNL ales în Sectorul 6 al Capitalei, a scris, pe pagina sa de Facebook: „S-a vorbit mult despre Parcul Drumul Taberei. Cei mai vocali au fost, ca de obicei, cei mai puțin informați, însă cetățenii Sectorului 6 au văzut cu ochii lor transformarea vechiului parc în unul dintre cele mai moderne din țară. Începând de sâmbătă 30 mai, toți bucureștenii vor putea aprecia cu proprii ochi rezultatul lucrărilor din ultimul an și jumatat și sper că se vor bucura de momentele de relaxare petrecute aici”.
În luna februarie, mai mulți bucureșteni au protestat pentru că parcul nu a fost deschis, dar și pentru că au fost tăiați arbori.

– See more at: http://www.dcnews.ro/parcul-drumul-taberei-moghioro-redeschis-in-30-mai-mesajul-unui-deputat-pnl-ales-in-sectorul-6_476269.html#sthash.wif3UeIl.dpuf

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns