Se îngroasa gluma la PMP 6. Carmen Dincă, denunţ la DNA împotriva şefului PMP sector 6: „Mi s-au cerut bani pentru startul campaniei”

0
30

Candidatul iniţial al PMP la Primăria sectorului 6, fosta jurnalistă Carmen Dincă, s-a prezentat, vineri, la DNA pentru a-l denunţa pe şeful organizaţiei locale a partidului, Ştefan Enache, că i-ar fi cerut 15.000 de euro pentru „demararea campaniei electorale”.

Carmen Dinca ieri pe pagina sa de Facebook : Regina a fost atacata. Urmeaza jihadul. Veți vedea cum sunt manipulați oamenii din spatele unor partide și care sunt adevăratele intenții ale acelora care susțin candidații la alegerile locale. Sa nu ne pierdem curajul!
Regele e la mutare. Matul e maine (nr. adica astazi 1 apr. d-na Dinca a mers la DNA.).

carmen-dinca-465x390

„Foarte mulţi oameni vin şi spun că sunt nereguli, că se cer bani şi, în momentul în care tu te apuci şi vorbeşti pentru că ai curaj, eşti pus la zid şi nimeni nu te mai susţine. Mi s-au cerut bani pentru startul campaniei (…) în două rânduri (…)”, a declarat Carmen Dincă, la intrarea în sediul DNA.

Pe de altă parte, preşedintele PMP sector 6, Ştefan Enache, a susţinut joi, referitor la declaraţia făcută de Carmen Dincă potrivit căreia i-ar fi cerut 15.000 de euro, că acuzaţia este mincinoasă şi îşi rezervă dreptul de a depune o plângere penală pe numele acesteia, transmite Agerpres.

„Retragerea sprijinului politic este una firească, fiecare organizaţie încercând să arunce în competiţie candidatul care să întrunească atât criterii de moralitate, cât şi criterii de competenţă administrativă. În toată această perioadă, Carmen Dincă nu a demonstrat aceste lucruri (…)”, arăta şeful PMP sector 6 într-un comunicat.

sursa :   http://www.evz.ro/carmen-dinca-denunt-la-dna-impotriva-sefului-pmp-sector-6-mi-s-au-cerut-bani-pentru-startul-campaniei.html

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns