Scene de coșmar în Drumul Taberei, strada Delinești. Cuțitarul dintre blocuri a băgat în speriați zeci de oameni

0
152

Zeci de bucureșteni care locuiesc în Drumul Taberei, sectorul 6 au fost, duminică la amiază, martorii unor scene înspăimântătoare. Un bărbat înarmat cu un cuțit de bucătărie a ieșit, nervos, la drumul mare și s-a răzbunat pe toate mașinile care i-au ieșit în cale. Cum atacul deosebit de violent se putea îndrepta oricând asupra unui om nevinovat ce ar fi putut astfel să cadă victimă individului agresiv, martorii îngroziți au chemat poliția care l-a  imobilizat pe cuțitar într-o acțiune spectaculoasă.  

Un bărbat corpolent, extrem de nervos, iese dintr-o scară de bloc. E înarmat cu un cuțit și privirea-i scormonește împrejur în căutarea a ceva. În doar câteva zeci de secunde, omul se dezlănțuie și distruge oglinzile mai multor autoturisme care i-au ieșit în cale, dar le și găurește tabla caroseriei cu lovituri puternice de cuțit. Înspăimântați, toți fug din calea ”teroristului” cu armă albă ce pare că nu poate fi oprit în nici un chip. Fluturând amenințător arma, Aurel Barbu intră chiar și într-un magazin din apropiere de unde iese cu o plasă plină cu bere. Apoi, mașină după mașină intră în raza sa de acțiune ceea ce face ca un cuplu îngrozit să pună mâna pe telefon și să sune la 112.

”Coborâsem din mașină  pentru câteva minute să mai schimb o vorbă cu niște prieteni, iar băiețelul nostru de șase ani dormea pe bancheta din spate. O clipă mi-a trecut prin cap că respectivul mi-ar fi putut ataca copilul care era în mașina de care el se apropia amenințător….Am sunat și eu, și soția mea, la poliție. Așa desfășurare de forțe nu am mai văzut niciodată. Zeci de polițiști au răspuns apelului nostru”, povestește unul dintre martorii teribilului incident consumat pe strada Delinești din cartierul Drumul Taberei.

Un divorț pronunțat acum trei ani pare să-l fi dat peste cap și să-l fi transformat în ”teroristul” blocului

Scena consumată duminică la amiază între blocuri, în cartierul Drumul Taberei, pare să fie desprinsă dintr-o poveste de groază ceva mai veche, fără de sfârșit, pe care o trăiesc locatarii din blocul în care stă și Aurel. Un divorț pronunțat acum vreo trei ani pare să-l fi dat complet peste cap pe bărbatul de 41 de ani care pare să-și fi pierdut mințile.

”L-a lăsat nevasta și de atunci, adică de vreo trei ani parcă a luat-o razna. Iese gol în stradă înarmat cu cuțitul, își terorizează vecinii cărora le înfige cuțitul în uși, s-a mai bătut cu polițiștii…Pare că omul are o problemă de sănătate. Trebuie ajutat cumva și astfel lumea va scăpa de calvar”, ne-a mărturisit unul dintre vecinii lui Aurel.

mai mult la :

http://www.libertatea.ro/stiri/exclusiv-teroristul-cu-cutit-dintre-blocuri-barbatul-varsta-de-41-de-ani-rupt-oglinzile-unor-masini-intepat-cu-cutitul-caroseriile-autoturismelor-si-bagat-speriati-ze-1971279

Lasă un răspuns