Scandalos ! Primarul Gabriel Mutu de la 6, acuzat de abuzuri de catre comerciantii din Drumul Taberei 34-38

0
697

„Buna ziua!

As dori sa semnalez opiniei publice iminenta savarsirii unor infractiuni in forma continuata in aria sectorului 6,mai precis Drumul Taberei 34-38.

Mai concret, primarul sectorului 6 Dl. Gabriel Mutu incearca, prin presiuni constante de orice fel, sa demoleze constructiile autorizate si perfect legale, existente de peste 25 de ani si controlate de sute de ori de organele abilitate, constructii realizate in virtutea legii 50/1991 si avand autorizatii de constructie eliberate de PMB. Se stie deja ca primarul sectorului a beneficiat de-a lungul campaniei electorale de diferite „sponsorizari”din partea anumitor grupuri infractionale de tip mafiot,interlopi,etc(lucru dezvaluit,in mai multe randuri si de publicatia dvs.)si,la schimb,s-a angajat sa predea fraiele tuturor Adm.pietelor din sectorul 6 si terenuri cu puternic vad comercial.

Presiunile exercitate asupra comerciantilor din Dr. Taberei 34-38 au fost multiple,de genul:
– demolarea prelatelor si a reclamelor luminoase,ca dupa o saptamana,sa vina pe teren sa sublinieze faptul ca chioscurile arata urat,inestetic..
– obligarea comerciantilor de a nu avea in exteriorul locatiilor frigidere,lazi inghetata,etc (practic, obligandu-i sa le bage in interior)deși ,aceasta este practica stipulata prin lege a „comertului de intampinare”(comerciantul platind spatiul aferent)..prin aceste practici exercitand presiuni psihice in ideea renuntarii la spatiul comercial…
– controale saptamanale din partea angajatilor Ps 6 cerand acte pe care chiar primaria refuza sa le elibereze(ps 6 a blocat autirizatiile comerciale 6 luni..01.04.2017-01.10.2017..cu masuri contraventionale pana la sistarea act.comerciale..
– „gratie” unei hotariri a Consiliului Local s6 pt.a obtine o autorizatie de functionare esti conditionat de existenta unui contract cu ADP sector 6(lucru existent doar in s6)…multi comercianti avand act. comerciale si in alte sectoare unde lucrurile sunt muuuult simplificate si in actualitatea anului 2017!
– s-a invocat conexiunea intre existenta magazinelor si prezenta sobolanilor in zona…(sobolanii existand in tot Bucurestiul,de fapt,si PS 6 neavand in derulare sau in intentie vreun program de deratizare si dezinsectie!)

Dl. Gabriel Mutu a realizat „pe repede inainte”(01.06.2017-01.09.2017) o cedare de teren de 1200m2 in zona Dr Taberei 34 in favoarea Adm Pietelor invocand necesitatea impetuoasa a realizarii unei piete „sustenabile”(personal cred ca toate pietele sunt sustenabile …nu sunt , totusi,organizatii non profit :))) desi,la 300 m exista Piata Moghioros si la 1200 m Piata Orizont…

 

Penultima incercare de a pune mana pe aceste constructii legitime si autorizate din toate punctele de vedere dateaza de acum 5 ani cand,la inceperea lucrarilor de metrou,PS 6 sesizand un moment prielnic pt a desfinta constructiile invocand existenta unui proiect de „interes national”. Comerciantii au intentat proces,pe care l-au si castigat,instanta sesizand ca era ,cel mult de interes local(pe locuitorii din Timisoara,de exemplu,neinteresandu-i de metroul din Dr Taberei:))) si sesizand „artificiile”incercate de PS6

Primarul Gabriel Mutu „omite” voit faptul ca pe raza sectorului sunt cateva zeci de spatii comerciale ilegal construite si neplatitoare de taxe dar care beneficiaza de „obladuirea politica „a primarului(fata de de cei din Dr Taberei 34-38 care si -au platit pana in 31.03.2018 )

Coincidenta sau nu ,pe site-ul PMB la rubrica „Propuneri pt PMB”apare o initiativa „Extinderea zonei verzi din apropierea complexului Dr Taberei 34 insistandu-se pe existenta unor chioscuri insalubre.etc..etc si pe posibilitatea mutarii proprietarilor in viitoarele spatii comerciale ,cu chirii aferente ,marca „Gabriel Mutu”..(vezi anexa)

Din motive lesne de inteles imi voi pastra anonimatul,garantand ,insa,in procent de 100% de veridicitatea spuselor(acestea putand fi lesne verificate pe teren.

PS. Apropo,inca un control „tematic” s-a desfasurat si azi in zona…In 2017,intr-un stat de drept,unde dreptul la proprietate trebuie respectat e cam prea mult, nu?!

R.M. / cetatean din Drumul Taberei”

Lasă un răspuns