SCANDALOS. Primărița PSD Gabriela Firea sacrifică cinic bucureștenii pentru campania electorală: Oamenii din 111 blocuri din Drumul Taberei ar putea rămâne fără căldură și apă caldă în miez de iarnă

0
260

Primăria Generală s-a opus opririi căldurii în apartamente pentru o zi, în noiembrie, ca Metrorex să lucreze la metroul din Drumul Taberei. Totuși, termoficarea ar putea fi oprită în plină iarnă.

În ciuda declaraţiilor primarului general Gabriela Firea, apa caldă şi căldura tot se vor întrerupe în Drumul Taberei, numai că acest lucru se va întâmpla, cel mai probabil, după ce bucureştenii vor fi pus ştampilele pe buletinele de vot.

Mai mult, întreruperea alimen­­tă­­­rii cu agent termic va avea loc în plină iarnă. Oficialii Metrorex au precizat, la solicitarea „României libere“, că în mo­­mentul de faţă negociază cu reprezentanţii Primăriei Municipiului Bucu­reşti momentul când RADET va opri căldura, pentru a permite derularea unor lucrări la Magistrala 5 de metrou, tronsonul Eroilor – Drumul Taberei.

Iniţial, robinetul era prevăzut să se închidă luni, 20 noiembrie, iar intervenţia nu urma să dureze mai mult de 24 de ore. „Vor fi afectați locatarii unui număr de 111 blocuri situate în perimetrul străzilor Sibiu, 1 Mai și Drumul Taberei (între intersecția cu strada Brașov și intersecția cu strada Sibiu). Reprezentanții constructorului estimează că lucrările vor avea un termen de execuție de maximum 24 de ore, astfel că serviciul de alimentare cu apă caldă și căldură va putea fi reluat, cel mai târziu marți, 22 noiembrie, ora 08.30“, a anunţat regia de termoficare, prin intermediul unui comunicat de presă dat publicității vineri.

fires

Câteva ore mai târziu, primarul general, Gabriela Firea, a ieşit la rampă, spunând că a dispus ca RADET să nu întrerupă furnizarea agentului termic în Drumul Taberei, așa cum ceruse Metrorex. „RADET anunță că nu va opri furnizarea agentului termic pentru apă caldă și căldură în cartierul Drumul Taberei (pentru imobilele din perimetrul străzilor Sibiu, 1 Mai și Drumul Taberei), la cererea Metrorex, așa cum se anunțase ieri“, se arăta într-un comunicat dat publicității de Primărie.

mai mult la :  www.romanialibera.ro

Lasă un răspuns