Scandal la limita legii. Răzvan Mironescu (PNL), acuzat că şi-a făcut campanie printre elevi. Revolta unui părinte EXCLUSIV (FOTO)

0
65

Scandal la limita legii. Deputatul Răzvan Mironescu (candidatul PNL la Primăria Sectorului 6) este acuzat că şi-a făcut campanie printre elevi, provocând, astfel, revolta unui părinte.

Recent, PSnews.ro a intrat în posesia unei sesizări trimise către Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB), prin care un părinte reclamă nu doar diverse nereguli pe care le-ar fi comis un director de liceu, ci şi propaganda electorală pe care ar fi făcut-o Răzvan Mironescu.

Amintim că Legea educaţiei naţionale (Legea nr. 1/2011) prevede foarte clar la articolul 7, alineatul 1:

„În unităţile, în instituţiile de învăţământ şi în toate spaţiile destinate educaţiei şi formării profesionale sunt interzise activităţile care încalcă normele de moralitate şi orice activităţi care pot pune în pericol sănătatea şi integritatea fizică sau psihică a copiilor şi a tinerilor, respectiv a personalului didactic, didactic auxiliar şi nedidactic, precum şi activităţile de natură politică şi prozelitismul religios”.

Mironescu-1.jpg.pagespeed.ce.c-eNRaXhAi

mai mult la :  http://psnews.ro/scandal-la-limita-legii-razvan-mironescu-pnl-acuzat-ca-si-a-facut-campanie-printre-elevi-revolta-unui-parinte-exclusiv-foto-120306/

Lasă un răspuns