Scandal in PMP inainte de campania electorala. Candidata la primaria sectorului 6 isi acuza seful de filiala de coruptie

0
198

Carmen Dinca spune ce respectivul i-ar fi cerut 15.000 de euro, chiar inainte de inceperea campaniei electorale. ”O minciuna”, sare cel vizat. ”Carmen Dinca, trebuia sa isi finanteze singura campania”, considera fostul presedinte.

Cu aceasta acuzatie si-a inceput Carmen Dinca denuntul la DNA facut pe numele fostului ei sef de filiala. Aceasta i s-ar fi plans presedintelui PMP Traian Basescu, numai ca in urma scandalului i s-ar fi retras sprijinul politic.

Liderul filialei PMP de sector respinge intreaga poveste si afirma ca Dinca nu mai e candidata PMP pentru ca nu ar fi dat dovada de moralitate.”Acuzatia este mincinoasa si imi rezerv dreptul de a depune o plangere penala pe numele doamnei Carmen Dinca. Toate discutiile referitoare la campania pentru alegerile locale au avut loc numai in cadrul Consiliului Executiv al PMP Sector 6 la care au participat majoritatea membrilor din conducere.”

Traian Basescu a refuzat sa comenteze acuzatiile de coruptie si ii atrage atentia fostei candidate PMP la primaria sectorului 6 ca nu cunoaste legea finantarii partidelor politice. Potrivit reglementarii, un candidat la primaria de sector isi poate sustine propria candidatura cu pana la 100 de salarii minime brute pe economie.’

Ruptura dintre Carmen Dinca si miscarea populara vine dupa ce fosta jurnalista a sustinut intens partidul si pe fostul presedinte, intr-un mod care i-a adus multe critici. La congresul PMP ea scria pe pagina de Facebook: „In jurul meu, oameni din toata tara priveau cu speranta spre Comandant. Sa-si ia lumina. Apoi, au trecut la vot. Si au ales in unanimitate ca Traian Basescu sa fie presedintele lor. Meritat.”

Intr-un alt mesaj insotit de o fotografie in care era alaturi de Basescu, Carmen scria: “CONSENS. Desi privim in directii diferite, gandim la fel. Numaratoarea inversa a inceput. Multumesc presedintelui Traian Basescu pentru incredere!”

Iata insa ca increderea de care se bucura candidata PMP la primaria sectorului 6 s-a incheiat la DNA. Procurorii au deschis o ancheta si il vor audia si pe politicianul denuntat. Apoi vor decide daca incep sau nu urmarirea penala pentru fapte de coruptie.

sursa :   http://stirileprotv.ro/stiri/politic/carmen-dinca-candidat-pmp-la-sectorul-6-a-reclamat-la-dna-ca-i-s-au-cerut-15-000-de-euro-pentru-campania-electorala.html

Lasă un răspuns