Şapte ani alături de Centrul Cultural European Sector 6! A venit „TOAMNA CULTURALĂ” în Parcul Drumul Taberei

0
55

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, organizează evenimentul „Toamna Culturală” timp de o săptămână, în perioada 14 – 21.09.2015, în Parcul Drumul Taberei.

Deşi activităţile dedicate anotimpului răcoros au mai fost întrerupte de vremea mai puţin prietenoasă, proiectul continuă şi vă îndeamnă să refaceţi atmosfera călduroasă a căminului în natură.

Astfel, la peluza din dreptul gradenelor din Parcul Drumul Taberei este organizată o zonă de lectură unde sunt amplasate piese de mobilier uşor, de exterior: fotolii-puf, paturi, balansoare, canapele din lemn şi burete, ghivece-bibliotecă.

toamna-in-parc-02-620x350

Organizatorii pun la dispoziţia cititorilor 300 de volume de care se pot bucura la faţa locului: Odiseea – Homer; Ilustrul Gaudissart – Honoré de Balzac; Cavernele de oţel – Isaac Asimov; Oliver Twist – Charles Dickens; Don Quijote de la Mancha – Miguel de Cervantes; Dragostea şi revoluţia – Dinu Săraru sunt doar câteva dintre ele.

De asemenea, există şi un program artistic şi se vor desfăşura activităţi diverse destinate tuturor categoriilor de public.

Totodată, astăzi, 15.09.2015, Centrul Cultural European Sector 6 sărbătoreşte 7 ani de existenţă, timp în care a dăruit spectacole memorabile, proiecte culturale care au încântat locuitorii Sectorului 6 şi nu numai, precum şi clipe vesele, pe placul celor mici.

 

http://www.primarie6.ro/sapte-ani-alaturi-de-centrul-cultural-european-sector-6-a-venit-toamna-culturala-in-parcul-drumul-taberei/

Lasă un răspuns