Salvati Parcul Drumul Taberei ❤ Un parc pentru care nu renuntam niciodata!

0
633

Acțiunea de astăzi a fost un succes. Am reușit să strângem foarte multe semnături în sprijinul petiției noastre, mass-media a fost prezentă și a relatat despre doleanțele noastre.

De asemenea au fost foarte mulți cetățeni care au venit cu propuneri interesante cum ar fi supravegherea video și a locurilor de joacă pentru copii, instalarea unui gărduleț în jurul lacului. Toți cei prezenți au fost de acord cu cerințele noastre principale: rezolvarea problemei arborilor uscați, găsirea unei soluții viabile pentru găurile tehnologice din gazon. Foarte multe persoane ne-au ajutat să punem câte o panglică la fiecare pom uscat și un fanion la găurile neacoperite.

Un parc pentru care nu renuntam niciodata! ❤

Azi, pentru 2 ore au fost alaturi de noi cetateni ai acestui cartier care doresc de asemenea, o schimbare. O ampla actiune de replantare, spatii de joaca pentru copii dar si securitatea in parc(ne referim la „surprizele” din gazon), banci mai multe, dar mai joase (persoanele varstnice sesiezeaza!!!), toalete igienice si o administrare permanenta a parcului DT. In fotografiile prezentate si semnaturile stranse in urma petitiei semnate, dorim sa atragem atentia autoritatiilor cu privire la disfunctionalitatile din parc! Le multumim, tuturor celor care au solidarizat pentru aceasta cauza si la final au marcat fiecare arbore uscat cu o panglica colorata. ❤

Va multumim, CeRe Participare!!!

Mesajul nostru, însoțit de semnături, va fi transmis Primăriei Sector 6, Gărzii de Mediu, precum și altor instituții cu atribuții în domeniu.

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi!

Va multumim, CeRe Participare!!!

foto: Laura Simona

Salvati Parcul Drumul Taberei în grupul Salvati Parcul Drumul Taberei.

Lasă un răspuns