Salvăm Parcul Drumul Taberei

0
272

Să fii locuitor în Drumul Taberei a ajuns subiect de bășcălie. Suntem subiect de bancuri sau producem milă. Am ajuns de compătimit. Nu se mai fac glume despre Băicoi, Ferentari, Caracal. Nu. Cel mai tare prind la public miștourile despre cei care locuiesc în fostul cartier frumos Drumul Taberei.

00 panorama

Eu una m-am săturat. Nu de bancuri, că unele sunt chiar bune. M-am săturat de indolența, nesimțirea, bataia de joc a autorităților și de aceea sprijin orice inițiativă care are drept scop atragerea atenției cu privire la problemele din acest colț de București. Nu cred, așa cum o fac alții, că nu se poate rezolva nimic. Așa cum noi l-am pus pe primar, așa îl putem și schimba. Așa cum alții au putut prin determinarea lor să facă autoritățile să ia măsuri, așa o putem face și noi. Nu ne putem resemna și comenta pe facebook sau bombăni pe la colțuri. Cu asta chiar nu rezolvăm nimic. Este nevoie de acțiune, lobby, da, și de consum de energie.

Sâmbătă, 21 februarie, începând cu ora 14.00 se va face o plimbare în jurul a ceea ce într-un viitor incert va fi Parcul Drumul Taberei. Poate cineva ne vede că ne plimbăm pe lângă parc, ci nu în parc așa cum ar trebui. Pentru că termenul de execuție a lucrărilor a trecut. Pentru că în cartier nu mai există alt parc. Pentru că de parc au nevoie nu numai copiii, ci toți cetățenii. Pentru că în acest parc nu vin doar cei din Drumul Taberei, ci și din Militari, Crângași, Rahova. Pentru că … ne-am săturatǃ Și dacă ”domnul primar” Rareș Mănescu s-a ascuns de ani de zile și comunică doar pe facebook prin intermediul consilierilor care-i updatează  pagina, noi trebuie să ne facem văzuți și auziți. Nu eu am organizat plimbarea, ci grupul de initiativa ”Salvati Parcul Drumul Taberei”, pe care il gasiti si pe facebook. (https://www.facebook.com/groups/333436016804059/?ref=ts&fref=ts)

 

 

sursa :  http://zecelucruri.ro/salvam-parcul-drumul-taberei/

Lasă un răspuns